Svensk frisör i London

Jul 7, 2013 by

Share Button

Missförstånd hos frisören?

Då är det skönt att känna till sina svenska frisörer här i London.

Vi har besökt Nadia Jönning för en Brazilian Blowout. Såhär på sommaren passar inget bättre än ett glansigt hår utan friss och som du slipper styla varje morgon.

Vad är en brazilian blowout och hur fungerar den?
– Det är en hårbehandling som tämjer frissigt hår och gör det mer glansigt. Man kan skulle kunna beskriva den som en djupinverkande inpackning, som dock stannar kvar i håret i upp till 12 veckor om du använder anpassade produkter. En brazilian blowout är en behandling som förbättrar hårets kvalitet genom att lägga ett skyddande proteinlager runt hårstråna. Den speciella lösningen appliceras i nytvättat hår, sen fönas och plattångas hela håret noggrant. Efter att plattängandet är klart är det dags att skölja ur blandningen och voilá – glansigt hår utan friss är ett faktum.

Passar behandlingen alla hårtyper?
– Ja, har du rakt hår blir ditt hår ännu mjukare och blankare efter behandligen. Har du naturligt lockigt hår kommer den ge bättre spänst i dina lockar och minska frissighet. Ett vågigt hår kommer däremot att bli mer rakt, även om möjligheten att locka håret fortfarande finns kvar. Behandlingen är perfekt för skadat hår, som har genomgått många kemiska processer som färgningar och blekningar. Tjockare, utländska hår kommer att få en tunnare och finare kvalitet. Det gäller också afrohår. Det enda nackdelarna med behandlingen är att håret lätt blir fett och att du förlorar volym som ett stort frissigt hår ofta har, men fördelarna överväger helt klart och effekten sitter i ca 12 veckor.

Salongen är liten, intim. Nadia ger en professionell service och gästerna blir alltid omhändertagna av personalen. Du kan även göra hårförlängning hos Nadia.

 

www.nadiajonning.com

För mer info och för att boka tid: 07857128377 eller Nadia Jönning på Facebook.