Vinter/Vår ungdomsgrupper i London

Feb 12, 2013 by

Share Button

Välkommen till Ung i London!

Vi ses onsdagar kl 19.30 i Svenska kyrkans lokaler på 6 Harcourt Street, W1H 4AG, om inget annat anges, för att träffas, prata svenska, äta kanelbullar, utbyta livserfarenheter, knyta kontakter med andra i liknande livssituation, lyssna på något föredrag, se svensk film eller göra studiebesök och utflykter.

Varje onsdagskväll hålls Andrum i kyrkan. Det betyder att kyrkan är öppen för reflektion, eftertanke, enskild bön och ljuständning.

Ung i London riktar sig till dig som är mellan 18-25 och som har lämnat Sverige för att jobba, vara au-pair eller studera i London. Varje gång serveras fika/enkel mat till självkostnadspris.

Alltid onsdagar klockan 19.30 då vi ses för mingel med nya och gamla unga i London. Kyrkans personal presenterar sig själva och verksamheten.

Ett utmärkt tillfälle att knyta kontakter och hitta nya vänner!

Schema för våren:

Onsdag 13 februari     Semlor, semlor, semlor! Vi laddar upp inför fastan med att njuta av de härliga bakverken. Anmäl gärna till chaplain@swedishchurch.com om du har tänkt komma så att vi vet ungefär hur mycket semlor vi ska förbereda.

Lördag 16 februari      Melodifestivalen! Deltävling 3. Visas i Svenska salen, klockan 19.00

Onsdag 20 februari     Jack the Ripper – vi går på en London Walk med en Blue Badge Guide. Samling vid Tower Hill Tube Station klockan 19.15. Walken börjar vid 19.30 och slutar runt 21.15. Kostnad £9; £7 för studenter.

Lördag 23 februari      Melodifestivalen! Deltävling 4. Visas i Svenska salen, klockan 19.00

Onsdag 27 februari     Bara vara kväll… Inget särskilt program utan bara fika och samvaro.

Lördag 2 mars             Melodifestivalen! Andra chansen. Visas i Svenska salen, klockan 19.00

Onsdag 6 mars            Filmkväll. Svensk film på storbildsskärmen. Svenskt godis till försäljning.

Lördag 9 mars             Melodifestivalen! Finalen!Visas i Svenska salen, klockan 19.00

Onsdag 13 mars          Fråga Olle, fast han heter egentligen Timmy. Timmy är utbildad sjuksköterska och sexualterapeut och arbetar på Sälens ungdomsmottagning. Timmy kommer för att tala om sex och samlevnad och svarar på alla frågor vi har. Vi bjuder på pizzaslices.