Swedish House Mafia 21 Juli

Jul 19, 2011 by

Share Button

Itunes festival med svensk house

Just nu pågår den klassiska Itunes festivalen i London. Varje dag nu i juli uppträder olika band inför fullsatta hus i Camdens Roundhouse. Många av Storbritanniens största stjärnor som Coldplay och Katy B medverkar. Sveriges just nu största house djs är också stora på de brittiska öarna och kommer också att spela under denna festival. Axwell, Sebastian Ingrosso och Steve Angello kommer att befinna sig i London torsdagen den 21 juli för att trollbinda publiken med sina house hits. ”Save the world”, ”Leave the world behind” och ” Miami 2 Ibiza” är bara ett par av låtarna som troligen kommer att höras.

Hektiska dagar för Axwell som precis befann sig i Båstad för en spelning, som är en av stoppen på den pågående Carlsbergturnén på svensk mark. Han kommer även att spela i Göteborg och Stockholm.

Swedish House Mafia befinner sig på Camdens Round House tillsammans med Alex Metric, som är en brittisk electro artist. Kanske kan man säga att detta är en liten uppvärmning inför den stora house festen som infaller nästa månad på the O2 Arena. Självklart är det Sensation White jag menar och biljetterna till denna fest är helt slut.

  

Bild tagen från housemusicessentials.com

Av: Klara Sigfridsson