Dr Bruno Amendola

Jan 10, 2015 by

Share Button

dr bruno amendola

Många nya svenskar som kommer till London eller UK frågar om vart de ska vända sig vid frågor om ungdomsmottagingar, läkare och tandvård. Ska man välja privat eller statlig tandvård? Är ungdomsmottagning gratis? Vad händer om jag skadar mig?

Vi har information om allt detta under  sjukvård i Storbritannien. Här rekomenderar vi och ger tips på vart du kan söka dig vid sjukdom. Du kan även besöka Svenska Ambassaden och Svenska Kyrkan för tips och råd.

Har ni ytterligare frågor kan ni alltid vända er till vårt forum.

 

Dr Bruno Amendola

För er som söker läkare för kosmetiska behandlingar som inte innebär kirurgi har vi fått ett flertal rekommendationer om en av Londons främsta läkare inom kosmetisk vård. Han har behandlat ett flertal svenska kunder och jobbar med högsta professionella och personliga service.

 

Dr Bruno Amendola driver The Private Cosmetic Clinic, en exklusiv praktik på Harley Street i centrala London men även sin egen klinik som du hittar på: http://www.drbrunoamendola.com. Dr Amendola har jobbat som kvalificerad läkare sedan 1995 och registrerad läkare i Storbritannien sedan 1997. På kliniken kan du behandla allt från överdrivna svettningar & huvudvärk till filler injektioner och botox. En del av kliniken är även till för estetisk tandvård.

 

Han har en 4 år International examen i estetisk medicin och har full utbildning i teosyal, Juvederm, Allergan, Obagi och Dermaroller. Han har upp till 8000 registrerade patienter, däribland många kändisar. Detta har gjort honom till en de mest erfarna läkaren inom kosmetik i London.
Sedan 2009 Dr Amendola har arbetat för den prestigefyllda Harley Medican Group i London. Till grund av sin stora framgång har Dr Amendola nu satt upp sin egen privata klinik som erbjuder förstklassig estetiska tjänster i sin moderna Harley Street Clinic, eller i hans egna klinik som du hittar på http://www.drbrunoamendola.com