Top 10 London-appar

May 29, 2012 by

Share Button

Londonsvenskar har listat de 10 bästa apparna för att navigera i storstadsvimlet.

Tube Exits
Alla Londonbor känner vid det här laget igen känslan som uppstår av att behöva gå längs hela plattformen för att byta tåg. Du är redan sen och människor blockerar perrongen med, fler männsikor… Den här appen visar i vilken vagn du ska sitta för att snabbt komma av plattformen och ombord på nästa tåg. Vi vet, appen kan först verka onödigt men den kommer att spara dig tid. I London är den redan en hit då över 100 000 personer laddat ner den. För iPhone, £0.99.

Toptable
Okej, ni kanske har hört talas om den här appen förut men är du en foodie är den ett absolut måste. Toptable söker på ett enkelt sätt efter restauranger med specialerbjudanden nära dig. Lättnavigerat och gratis hittar du och bokar bra restauranger runt om London och tar del av tusentals erbjudanden. De har också en dricksuträknare för när större sällskap har svårt att få ihop det efter ett par flaskor vin. Både för iPhone och Android, gratis.

Wifi Cafe Spots
Denna app hjälper dig att hitta ett café eller en restaurang med gratis WiFi. Den listar över 75 000 WiFi-caféer och restauranger i 115 länder världen över. De olika platserna lagras på telefonen så att du även kan finna dem offline. För iPhone och Android, gratis.

Free London
Denna gratisapp (som underligt nog inte är gratis) har koll på gratisgrejjer att göra i London. Den är för dig som vill ha information om Londons bästa gratismuseum, gratis eller billiga teaterbiljetter, billiga måltider och boende för under £15 per natt. Endast för iPhone, £1.49.24 Hours LondonDenna app listar roliga (och lite udda saker) att göra dygnet runt i London. Upptäck några av Londons roligaste aktiviteter nära dig. Endast för iPhone, £1.49.London

Pub Crawls
160 bra pubar listade i 40 olika pub crawls, garanterar en grym utekväll. Extra plus i kanten för möjligheten att smsa kompisar direkt från appen. Händigt när du börjar halka efter med ölen och polarna dragit till nästa ställe. Endast för iPhone, £1.49 eller £4.99 för en deluxe-version som även ska fungera för Android.

London A to Z
Ni vet hur alla som kommer hit rekommenderas att köpa en A-Z? Glöm det. Appen är här och böcker har aldrig känts så 2008. För iPhone och android, £6.99.

Defend London lite
Denna gratisapp är ett kul spel när du sitter på tunnelbanan. Du styr ett Spitfire-flygplan och måste skjuta ner tyska bombare, jepp riktigt brittiskt. Du lutar skärmen för att styra planet. Beroendeframkallande som tusan, så svärfaktor utlovas. Endast för iPhone, gratis.Barclays FootballOkej, du bor i England och måste förstå fotboll. Först och främst kallas det inte soccer, det heter fotball, okej? Nu är du redo att lära dig mer. Barclays är sponsorer av Premier League och har utvecklat den här gratisappen för iPhone och Android.

Banksy-Locations
Hjälper dig att hitta Banksy i London, skriv bara in var du är och appen guidar dig till Banksys konstverk. Banksy-Locations inkluderar foton, videor och information om den mystiska mannen. Appen har haft en del tekniska problem men uppgraderats för att undvika mer strul. Hata inte oss om den kraschar, £0.69 endast för iPhone.