Tre tips från taxifönstret del 2

Nov 8, 2012 by

Share Button
Det har blivit dags för vår svenska taxichaufför Andreas Eriksson att tipsa om de smultronställena han sett genom sitt taxifönster.
Här är veckans topp tre från den svenska taxin:

Chicago Rib Shack, Westfield Stratford, E20
Den ursprungliga restaurangen med samma namn finns fortfarande kvar i Knightsbridge, men prisnivån är mer eller mindre utom räckhåll för oss vanliga dödliga. Dock har de öppnat en snabbmatsinspirerad variant av restaurangen inne i det nya Westfield Shoppingcentret. Här får du chansen att provsmaka deras mat utan att först besöka pantbanken. Restaurangen är värd den aningen krångliga resan!


Natural History Museum, Cromwell Road, SW7
Ett extra lyckat utflyktsmål för er som har barn, men även intressant för folk i alla åldrar. Dinosaurieskelett, uppstoppade blåvalar, rymdskepp och vulkaner, allt i en enda röra och med en presentshop vid utgången som påminner om Stor och Litens enorma leksaksaffär i Gallerian i Stockholm.


Ping Bar, Earls Court,SW5
En skojig bar och som namnet skvallrar om har de flera pingisbord för gästerna att roa sig med medan de tar ett par drinkar och kopplar av. Se till att välja rätt utgång ifall du tar tunnelbanan eftersom fel väg kan leda till att du måste betala igen bara för att gå igenom stationen för att komma rätt.


Nästa vecka är Andreas tillbaka med en ny lista men till dess: ta hand om er i trafiken!