Tre tips från taxifönstret del 11

Feb 1, 2013 by

Share Button

Det är nästan slut på veckan vilket betyder att det är dags för fredagstipsen från vår svenska cabbie Andreas Eriksson!

 

Riverside Motorcycles, Putney Bridge Road, SW15

Att “tjacka en HD” skriker naturligtvis medelålderskris, men för de som nu varken är medelålders eller krisdrabbade men lika förbannat vill “tjacka HD” finns det självklart en affär i London som riktar sig till just den kundkretsen. Krom, lack och läder blandat med jättelånga gafflar, stötdämpare, jack, drev och förgasare så det räcker och blir över!

The Quays, Holloway Road, N7

Uppiffat och till fixat, snitsigt utöver det vanliga med ett lysande kök som lagar bra och billig mat. Jag var glatt överraskad när jag ramlade över en pärla av den här kvalitén mitt i den annars nästan totala restaurangöknen som Holloway är. Även om jag själv av naturliga skäl höll mig ifrån alkohol så kan jag upplysa om att baren minsann höll måttet den också.

Comedy Cafe, Rivington Street, EC2A

Namnet avslöjar allt man behöver veta om vad som gäller. Trots den skrikiga fasaden är det lätt att missa stället då det ligger på en liten smal bakgata i superhippa Hoxton, men när man väl hittat dit kommer man gärna tillbaka, det kan jag lova!

Vid det här laget vet ni vad som gäller: nästa vecka kommer Andreas tillbaka med nya tips på hans favoritställen i vår underbara huvudstad.