Tre tips från taxifönstret del 15

Mar 2, 2013 by

Share Button

Slutet på veckan är nästa här och vid detta laget vet ni väl vad det betyder? Vår egna svenska taxichaufför i London, Andreas Eriksson, tipsar om sina smultronställen i vår underbara huvudstad!

Little Venice, Warwick Avenue, W9

Efter Camden tycker jag som de flesta att Regent’s Canal är lite fjuttig och mest liknar ett oinspirerat dike. Dock blir det bot på det om man traskar vidare utmed kajkanten tills man kommer till Little Venice. Här har kanalen tillåtits att bilda en mindre sjö och någon klyftig människa har skapat en konstgjord ö i mitten. Enormt vackert och avkopplande i alla väder men under sommarmånaderna rekommenderar jag även en fika på det flytande cafét.

 

Roti Stop, Stamford Hill, N16

Alla som har varit på Trinidad and Tobago kan sluta längta tillbaka dit. Det är bara att packa iväg sig till en minimal take away i den här delen av London där det alltid av någon anledning duggregnar. Roti, Joupa, Kou Kou osv är det absolut bästa i staden. Här smakar det Notting Hill Carnival året runt!

 

Renaissance Rooms, Miles Street, SW8

Härligt härligt men farligt farligt. En makalöst amerikansk företeelse har slagit rot under en järnvägsbro i Vauxhall nämligen ett rullskridskodisco! En kul aktivitet att starta helgen med såklart men kolla upp och boka ordentligt i förväg eftersom det verkar väldigt poppis att döma av den stora mängden folk som vill ha tag i en taxi runt midnatt när bygget stänger.

Tills Andreas är tillbaka igen nästa vecka, glöm inte att hålla hårt i era värdesaker på Londons gator!