Tre tips från taxifönstret del 16

Mar 8, 2013 by

Share Button

Helgen och veckans lista från vår svenska taxichaufför, Andreas Eriksson, över hans smultronställen i London är ett faktum.

 

Sports Cafe, Haymarket, SW1Y

Detta är stället för er all som gillar sport men inte lyckats få tag i biljetter till diverse matcher i allt från fotboll och rugby till tennis, cricket och golf. Med i stort sätt biostorlek på dukar och projektorer och ett magnifikt ljudsystem så är det nästan som att vara på matchen. Vad man inte får på matchen är ett flertal barer, hyggliga hamburgare och en nattklubbsavslutning med DJ efteråt vilket man får här!

 

Andrew Edmunds Restaurant, Lexington Street, W1F

Jag får inleda men en ursäkt för fotot som har massor av reflektioner och av misstag visar halva ansiktet av yours truly: man kan ju inte lyckas jämt! Lyckas jämt gör de dock inne på Andrew Edmunds och även om det kan svida lite i lädret är det värt vartenda öre eller pence om man vill vara korrekt.

 

Soho Theatre, Dean Street, W1D

De ständiga vägarbeten och den nära till oändliga byggarbetsplatsen som har klippt av norra delen av Dean Street ifrån resten av den fria världen har gjort att teatern har fått lov att var extra påhittiga och annorlunda för att fortsätta locka folk. Ofta har de uppsättningar och annat som man inte väntar sig i “theatre land” och den utmärkta baren med den uppmärksamma personalen är värd ett besök i sig självt.

 

Vår hittills enda svenska taxichaufför i en svart London taxi är tillbaka igen nästa vecka med tre färska tips!