Tre tips från taxifönstret del 8

Jan 11, 2013 by

Share Button

En ny vecka börjar gå mot sitt slut i vår underbara huvudstad, men du behöver inte vara sysslolös för det. Andreas Eriksson, svensken bakom London ratten, tipsar som vanligt om sina smultronställen.

 

Veckans topp tre från den svenska taxin

 

Loftus Road Stadium, South Africa Road, SW12

Loftus Road Stadium är hemmaplan åt fotbollslaget Queens Park Rangers som med nöd och näppe hänger kvar i Premier League. Förbryllande att en arena med ett namn som detta har samtliga in och utgångar på en annan gata kan man tycka men det allra mesta med QPR är egendomligt! Dock är det inte omöjligt eller särskilt dyrt att ordna biljetter om man vill se engelsk fotboll.

Brogan’s Irish Bar, Fulham Broadway, SW6

Den stora baren påstår sig vara irländsk men den framstår som engelsk! I vilket fall är det billigt och bra och ofta med ganska hög klass på banden som spelar live under helgerna. Rock och blues, andra musiksmaker gör sig inget besvär.

 

Ritzy Cinema, Brixton Oval, SW2

Det är en biograf som vilken som helst men det lite ovanliga sättet som den tillhörande baren spelar en stor roll med temalagd uppvärmning och eftersnack om filmer som visas. Ibland har de även extra tillstånd att hålla öppet sent med live framträdande om det stämmer med atmosfären som filmen är tänkt att få en att ta del av. Bob Marley dokumentär, anyone?

Var dessa tips inte nog? Varför inte ta en titt i arkivet eller klicka in igen nästa fredag?