Tre tips från taxifönstret del 9

Jan 18, 2013 by

Share Button

Vår svenska taxichaffis i London, Andreas Eriksson, är tillbaka och tipsar om vad han har spanat in från sitt taxifönster.

Caribbean Scene, Gerry Raffles Square, E15

Det finns mer än Westfield shopping centre i Stratford. Den här utmärkta restaurangen har i och för sig en snabbmat variant av sig själv inne i Westfield komplexet men missa inte originalet! Menyn är i huvudsak Jamaicansk men en del andra västindiska favoriter finns också att prova. OBS: Av naturliga skäl är i stort sett rubbet rejält kryddstarkt och för att släcka törsten är det snudd på oförskämt att fråga efter något annat än Red Stripe.

Hollywood Bowl, Redriff Road, SE16

En del av er besökte kanske svenska sjömanskyrkan i Bermondsey innan den slog igen. På baksidan av det enorma shoppingcentret mittemot kyrkan ligger den här hypermoderna bowlingbanan. Discoljus, bar, poängräknardator med tecknad grafik och dunka-dunka musik som får Magaluf att verka blygsamt. Lite väl hysteriskt kanske men en kul eftermiddag eller förfest om man inte tar det på för stort allvar.

Putney Leisure Centre, Dryburgh Road, SW15

Det här är lite mer än din vanliga nerslitna kommunala simhall. Givetvis finns det en uppvärmd fullängdsbassäng och toppmoderna omklädningsrum. Det finns även en rejäl bastu som håller finsk sisu standard och det hittar man som bekant inte överallt i England. Allt annat som man kan önska sig av ett sportcenter som gym, massage och Friskis & Svettis liknande klasser och kurser finns också att tillgå. Eftersom hela rasket är under regi av Wandsworth Council eller kommun som vi säger, så är priserna föredömligt återhållsamma.

Andreas är tillbaka igen nästa vecka. Till dess kom ihåg: if your minicab’s not booked, it’s just a stranger’s car!