Vad händer i helgen? 30/11- 2/12

Nov 29, 2012 by

Share Button

Lite mode, lite julfest, lite modern konst. Så ser helgen ut i London.

Fredag

Valentino: Master of Couture

Kom och se den italienske superdesignerns kreationer från 1950-talet till idag. Bland annat kan du få uppleva The Catwalk; där du är modellen på en 60 m runway, men det är “publiken” som bär de spektakulära kläderna.

Var: Somerset House, The Strand, London, WC2R 1LA
Transport: Charing Cross
När: 10:00 – 18:00
Kostar: £12.50

 

Lördag

Koko’s Buttened Down Christmas Party

Koko – teatern som blev nattklubb – har julfest nu på lördag, så förvänta dig smällkarameller, party poppers, roliga hattar och en och annan jullåt mellan elecron och indie-dängorna.

Var: Koko,
Transport: Mornington Crescent Underground
När: 21 – 03:30
Kostar: Här måste du ha en invit, som du kan ansöka om här

 

Söndag

En av de bästa sakerna med London är alla knäppa och annorlunda utställningar man kan gå på. Konstgruppen Random International har skapat en digital installation som ger besökaren chansen att uppleva hur det känns att kontrollera regnet. I Rain Room hörs ljudet av fallande droppar och tillsammans med fukten i rummet får besökaren känslan utav att vara i en regnstorm utan att bli det minsta våt.

Var: Barbican Centre Silk St, London EC2Y 8DS
Transport: Barbican
När:  11:00 – 20:00
Kostar: Gratis

En vecka kvar till vår julmiddag!

Vi har lyckats ordna med ett specialpris på £19.50 och dessa biljetter kan bokas innan onsdag.  70 biljetter är sålda och vi räknar med 100 middagsgäster. Om du inte har kommit i julstämning efter detta event så får du pengarna tillbaka* Vi ses där! http://londonsvenskar.com/artiklar/londonswedes-christmas-dinner/

 

 

 

*Gäller endast om du lämnar eventet inom 30 min efter att du kommit och inte ätit någon mat.