Veckan på ett skosnöre 20-26/8

Aug 20, 2012 by

Share Button

Denna vecka har vi höjt standarden på saker att göra i London till £10 eller mindre. Det kan bero på inflation i ekonomin, att allt kostar mer nu för tiden eller att vi helt enkelt har dålig fantasi. Om ni gör några av tipsen twittra / Skicka oss bilderna på Twitter.com/Londonsvenskar eller info@londonsvenskar.com.

Måndag: Skapa snabba brillor

Gör något kul av veckans längsta dag, klockan 19.30 öppnar the book club upp dörrarna till sin glasögonverkstad. Skapa ett par unika brillor träffa andra pysslare och kom hem med ett par sköna brillor.

Kostnad: 10 inklusive material
Mer information: Book Club

Tisdag: Se London från en kulle

Ha en picknick Alexandra Palace och njut av utsikten över London från Alexandra Park samtidigt som du förundras över palatset som byggdes i Viktoriansk stil.

Alexandria Palace, Wood Green eller Alexandra Palace (British Rail)
Mer information: Alexandra Palace 

Onsdag: Besök ett gratismuseum

När hettan ligger på och det inte går att svalka sig på det naturliga sättet får vi hitta andra vägar. Bocka av listan och känn dig kulturell.

Hela listan finns här: Time Out

 

Torsdag: Uppvärming inför helgen med rullskridsko-disco

Renassance Rooms ordnar kalaset och för 10 pund ingår lektioner och skridskor. Har du egna sparar du 2.50.

Mer information och bokning: Roller Disco

 

Fredag: Cykla längs Regents Canal.

Ta ut en Barclay’s cykel och bege dig längs den lummiga kanalen. Det är populärt att cykla från Camden Lock, västerut till Little Venice. På det sättet passerar du både Regents Park och London Zoo. Ta en öl på vägen och njut av sommaren.

Kostnad: ca £2 för cykeln om du lämnar tillbaka den ordentligt. 

 

 

 

 

Söndag & Måndag: Notthing Hill Carnival
Sista helgen i augusti är Bank Holiday. Det är också datumet för en årligen återkommande tradition i Notting Hill; karnivalen. Samba, trummor, spektakulära kostymer, matstånd som serverar jerk och annan karibisk mat. En chans att i sinnet förflytta sig till ett tropiskt bloc party. Skriv upp 26-27 augusti i kalendern redan nu, men håll ögonen öppna för mer info om för- och efterfester! Kolla också in officiella hemsidan här