Vem bjöd in henne? – underhållning på företagsfesten!

Oct 21, 2018 by

Share Button

Underhållning på annan nivå för företagsfesten.

Tänk er, företagsfesten. 100 gäster, vissa har du aldrig träffat. Under middagen tar en kvinna micken och börjar hålla tal, bland annat om Johan (som är en riktigt person och sitter bland matgästerna), som för henne är kollegan hon träffat under en tidigare kick off och inlett en liten romans med.  Johan har ju givetvis ingen aning vem denna kvinna är. Folk börjar skruva sig i stolarna men skrattar ändå med då Maggan har en charm som får folk att skratta med henne.

 

Maggan är svensken från Hälsingland som har en lång karriär inom stand up och  som 18-åring lämnade hon Sverige för att jobba som Au pair i Paris. Därefter har hon bott i San Francisco där  hon blev haffad av en fotograf, detta ledde till en händelserik tid i Paris och New York där hon hamnade i modell-branschen under ett galet 80-tal. Hon har även medverkat i filmer såsom Startrek, Seinfeld och Benny hill!

 

Den hemliga gästen

Just nu kör Maggan den uppskattade  specialaren “den hemliga gästen” och anlitas av företag där hon kommer in på event och  kick-offer som en oväntad gäst. Hon håller middagstal som en ny form av oväntad ståupp komedi. Företagsstärkande i humorns tecken. Maggan skriver manus, uppträder, regisserar upplägget osv.

 

Här är roller hon kan köra:

* ex flamman som dyker upp på bröllopet.                   

* Projektledaren som alltid drömt om att få jobba för ett eminent bolag och till sist dyker upp objuden på kick-offen för att presentera sig  och överlämna sin ansökan eftersom den inte verkar ha gått igenom..

* Reseguiden som får alla på bussen att undra vart de egentligen är på väg..

Om det inte är aktuellt med mingel medverkan så kan hon även vara gästföreläsare eller någon som har gått in på fel fest.. Ni väljer upplägg tillsammans och manus sker alltid i samråd med kunden.

Maggan talar flytande engelska och franska, passar därför utmärkt till den internationella publiken.

 

Maggan har uppträtt på scener internationellt och i Sverige. Efter förfrågan anlitas hon nu på kick-offs, kundevent, högtider för att röra om i grytan utanför boxen. Innovativ komedi som sår nya frön och hjälper konferensdeltagarna att våga tänka kreativt. En stor hit i alla sällskap från slott till koja. Se recensioner och filmklipp på hennes hemsida!

 

Boka Maggan idag! http://magganhammar.com/