Vita havet kommer till Storbritannien

May 19, 2011 by

Share Button

Ett vitt hav av människor sprider sig i arenan. Ingen annan värld utanför existerar och house musiken sprutar ut ur de enorma högtalarna. Akrobater, artister och djs gör allt för att publiken ska känna sig välkommen till en speciell kväll. Sensation är nu på väg att bjuda in till Londons samt Storbritanniens första Sensation, som i augusti kommer att hållas i O2 Arena.

Sensation är ett holländskt koncept, som finns runt om i hela världen. Konserter hålls i Australien, Norge, Danmark, Polen med flera. Varje juli månad presenteras årets Sensation i Amsterdam Arena, där ”originalet” görs. Alla som köper en biljett till detta event är införstådda med att vitt är den enda färg som är tillåten. Om du inte har en vit outfit kommer du inte in. Effektfullt till tusen! Ni som älskar house, det här får ni inte missa helt enkelt. Lämna klackarna hemma och ta på er bekväma skor, då dansen kommer att ta över helt.

House älskarna i London kommer att bli bjudna på Sensations tema ”Ocean of White” där hela arenan kommer att smyckas av maneter som hänger i taket och speciella artister är också inbjudna enbart för detta tillfälle.

Andra teman som Sensation bjudit publiken på i andra länder är ”Wicked Wonderland” och ”Celebrate life”.

Smirnoff Sensation, London, O2 är den 13 augusti

Ni kan kika på www.sensation.com eller www.theo2.co.uk för biljetter

Av: Klara Sigfridsson