Biti Codes IO automatisk handelsprogramvara – varför du bör prova den

Mar 2, 2023 by

Share Button

Under de senaste åren har kryptomarknaden blomstrat. Förutom Bitcoin och dess ledande kollega Ethereum har tusentals nya altcoins dykt upp på marknaden. Handel och investeringar i dessa digitala tillgångar har gett tusentals människor runt om i världen enorma vinster. 

 

Foto: Unsplash via Pierre Borthiry

 

År 2021 nådde Bitcoin-värdet sin högsta nivå någonsin, cirka 65 000 dollar. De som höll sig till hodler-strategin hade anledning att fira och kammade hem en stor summa pengar. Förutom de ledande kryptovalutorna finns alla mynt som Tether, Solana, Ripple och många fler. De är i grunden mycket volatila, och det är där som handlarna har möjlighet att skörda vinster med hjälp av olika strategier, från daghandel till scalping. 

 

Vi kommer dock inte att förklara dessa strategier här utan visa dig ett enkelt sätt att hoppa in på kryptomarknaden utan att vara en strategisk expert. Vi kommer att presentera fördelarna med att använda automatiserad handelsprogramvara, särskilt Biti Codes IO, en av de mest pålitliga och populära på marknaden på sistone. Låt oss ta en titt på den!

 

Biti Codes IO represents top-notch cryptocurrency automated trading software that enables beginner and seasoned traders to venture into crypto trading without hassle. Den är utformad för att hjälpa dig att navigera på marknaden utan att du behöver sitta fastklistrad vid din datorskärm och övervaka marknadsrörelserna. 

 

Algoritmen är baserad på de senaste framstegen inom maskininlärning och AI-koncept och är mycket intuitiv och exakt när det gäller att avgöra när man ska gå in och ut ur handelspositioner. Precis som med andra automatiska handelsprogram är detta utförande givetvis beroende av förinställda parametrar som take profit och stop loss. 

 

Genom att använda denna programvara för automatisk handel minskar du den risk som är förknippad med volatiliteten i priserna på kryptovalutor. I själva verket är vinstmöjligheterna större än riskerna. Öppnandet av kontot tar bara några minuter. Programvaran är webbaserad, så du måste gå till deras officiella webbplats och fylla i registreringsformuläret. 

 

När du har fått verifieringsmeddelandet måste du bekräfta kvittot. Därefter måste du göra insättningar. De flesta handelsprogrammen idag kräver en första insättning på 250 dollar. Bitsoft368 kräver 200 dollar för att börja handla. Så även om du tvivlar på din förmåga och dina färdigheter behöver du inte investera stora summor för att komma in på marknaden. 

 

En av de viktigaste fördelarna med detta fantastiska handelsverktyg är att du kan dra nytta av den personliga kontoförvaltaren. Hans roll är att hjälpa dig genom hela processen med att ställa in de bästa parametrarna och välja tillgångar, och han kommer att svara på alla frågor du kan ha om hur programvaran fungerar. Det är din personliga handelsassistent. Eftersom programvaran är webbaserad behövs ingen installation. Du behöver bara ha en pålitlig internetuppkoppling.

 

Slutligen kan det vara svårt att välja rätt plattform när det finns många plattformar för automatisk handel på marknaden. Bedrägerier förekommer överallt på nätet. Men om du väljer Biti Codes IO har du inget att oroa dig för. Biti Codes IO har idag nästan en halv miljon användare. Du kan hitta deras positiva feedback på handelsforum och i många recensioner om den här specifika programvaran.