Gå på teater i London

Mar 26, 2018 by

Share Button

London är Europas teatermekka där pjäser av absoluta världsklass spelats sedan flera hundra år tillbaka. Ett teaterbesök i West End ger guldkant till din Londonvistelse och här finns många oförglömliga produktioner att välja mellan. Här har ni listan på Londons största teatrar

 

Vill du boka? Hitta prisvärda teaterbiljetter via LondonSvenskar här.

 

Några populära teatrar just nu:

 


The Play That Goes Wrong

I denna pjäs, som 2015 belönades med en Olivier Award för Bästa Nya Komedi, går allt möjligt på tok! Häng med i en 1920-tals mordhistoria med rent ut sagt skrattretande konsekvenser…  Vi får följa en fiktiv amatörteaterförening som försöker sätta upp det perfekta mordmysteriet – men inget går som de tänkt sig.

 

The Play That Goes Wrong är en av de roligaste pjäserna som spelas på West End just nu, och de komiska inslagen lämnar ingen orörd. Detta lyckopiller passar hela familjen.

Adress: The Duchess Theatre, 3-5 Catherine Street, WC2B 5LAC.
Närmaste station: Temple och Covent Garden

Boka här>>


The Mousetrap

Agatha Christies The Mousetrap är världens längst spelade föreställning, och efter mer än 50 år i Londons West End fortfarande gastkramande! Det här mordmysterie-mästerverket går från klarhet till klarhet när nya generationer av teaterbesökare luras av en handling med fler vändningar än man kan föreställa sig.

 

En grupp människor har samlats på en ödslig plats på landet och upptäcker till sin stora skräck att det finns en mördare ibland dem. Vem kan det vara? En efter en avslöjar de misstänksamma karaktärerna sitt simpla förflutna tills det sista, nervkittlande ögonblicket när identitet och motiv slutligen avslöjas.

 

En rafflande listig historia och en oemotståndlig njutning för amatördeckare!

Adress: St Martin’s Theatre, West Street Cambridge Circus, WC2H 9NZ
Närmaste station: Leicester Square

Boka här>>


The Comedy About a Bank Robbery

Kritikernas favorit The Comedy About a Bank Robbery har bara spelats på West End i ett par år, men har redan blivit en av de mest populära komedierna. Den är skriven av samma teaterföretag som ligger bakom The Play That Goes Wrong, så förvänta dig komik i samma gapskrattsanda.

 

En diamant. Åtta inkompetenta bovar. En säkerhetsvakt som somnar på jobbet. Vad kan gå fel?! The Comedy About a Bank Robbery innebär rejäl träning för dina smilgropar.

Adress: The Criterion Theatre, 218-223 Piccadilly, St James’s, WIV 9LB
Närmaste station: Charing Cross

Boka här>>


The Woman in Black

The Woman In Black är en av de mest framgångsrika och spännande teaterpjäserna som någonsin spelats i Londons West End. Föreställningen har hållit igång sedan 1989 och upphör aldrig att överraska publiken.

 

Stephen Mallatratts anpassning av Susan Hills succéroman har bara fått ros av kritikerna. Kraften och intensiteten i pjäsen kombineras med en biolik kvalitet som inspirerats av film noir.

Adress: Fortune Theatre, Russell Street, WC2B 5HH
Närmaste station: Covent Garden

Boka här>>