Att göra i helgen

Sep 1, 2012 by

Share Button

Donnie Darko under bar himmel, 2/9

Fånga en av de sista sommarkvällarna genom att bege er till Bishops Park intill Themsen och precis framför Craven Cottage. Parken är bara några minuters promenad från Putney Bridge tunnelbanestation. Arrangörerna funderade på om de skulle försöka göra filmvisningarna lite mer classy med kostymkrav men kom på att det inte blir mycket classier än Scott Pilgrim vs The World, Fight Club och Donnie Darko som visas under tre dagar.

Pris £8, fight club är redan utsåld så satsa på söndgens Donnie Darko.
Mer information: Popupscreens 

Sugen på chips? Nu – 5/9

Testa att klättra upp för en gigantisk chips-klättervägg i Ely’s Yard, Old Truman Brewery i Spitalfields. Initiativtagarna hävdar att det är Storbritanniens högsta fristående klättervägg utomhus. Väggen är en del av en PR-stunt för en ny Walkers kollektion och är därför gratis.

Mer information: Walkers Climbing

Glassefstival, 1-2/9

Granary Square värd för Kings Cross Ice Cream Festival i helgen. Där kan besökarna bland annat lära sig att göra glass, leka med flytande kväve och delta i frågesport. Livs levande kor kommer också att vara på plats, ifall någon vill prova att mjölka.

11:00 till 18:00. Granary Square, Kings Cross, London N1C 4AA.
Entrén är gratis.

Drick whisky med kniven mot strupen, 2/9

Murdock London är värd för en popup-barbershop och grooming verkstad som Auchentoshan – ett skotskt whiskymärke presenterar. Natten kommer att innehålla ett föredrag om traditionell grooming för moderna herrarna, hur man rakar sig och vilka produkter som ska användas. De som kommer tidigt kommer att bokas för en gratis barberar-upplevelse med en våtrakning, skäggtrimning, en varm handduk eller ansiktsbehandling. Konsumenterna kan luta dig tillbaka och koppla av med Auchentoshan drinkar, och provsmaka kulinariska läckerheter. Zetter townhouse interiör är skäl nog att gå dit.

Från klockan 18.00
Rsvp till london@auchentoshanpresents.com
Mer information: Murdock London

Gayklubba i Shoreditch Park. 2/9

Summer Rites festival samlar det bästa från  gayklubbar i Shoreditch Park, med musik från artister som Boy George, Adamski, bright Light Bright Light plus Jonny Woo, Gay Bingo and Tranny Shack.

Från 12.30-22.00
Biljetter kostar £25 plus bokningsavgift.
Kolla in hemidan för mer information: Summer Rites