Välkommen Olle Roberg

Mar 21, 2012 by

Share Button

Då och då får vi in nya bloggare på sidan, Olle Roberg är en av dem.

Olles livsstilsblogg handlar om utflykter till Londons alla hörn, modevisningar och kulturliv. Följ också hans ansökningprocess till Stockholms Dramatiska högskola viagra new zealand.
Värmlänningen beskriver sig själv som allmänt kreativ. Han gillar sång, teater, skrivande, musikskapande och det mesta inom showbusiness . Han har medverkat i teateruppsättningar och musikaler hemma i Karlstad och studerade musik på under gymnasietiden. Efter studenten behövde han komma bort och få perspektiv på världen. London verkade som ett bra alternativ. En metropol, en stad av möjligheter men ändå inte för långt hemifrån.
Olle vantrivdes till en början i London, men när han slutade försöka ”gav det med sig automatiskt”. Nu har han varit Londonbo i ett och ett halvt år ”London är awesome, jag har vuxit två år på det år jag varit här, insett hur naiv jag var innan jag flyttade hit. Jag har fått en bättre bild av vad jag vill tillbaka till samt vad jag inte saknar med mitt liv hemma i Sverige”.

Olles bästa Londontips:
”Musikaler, i London är det inte en fråga om bra och dåligt utan bara olika grader av bra. Det är en sjukt häftig upplevelse. Man får betala en viss peng för att gå men en musikalupplevelse finns kvar för alltid. Ett besök i några av de större parkerna utanför Londons innerstad, Richmond Park, Hampstead Heath etc. är också att rekomendera, särskilt en solig dag.”

 

Läs Olle Robergs blogg här!